Grups de treball CJCV

Des del CJCV posen en marxa diferents grups de treball perquè les persones que formeu part de les entitats membre pugueu participar en les iniciatives i discussions temàtiques del Consell de la Joventut. A continuació trobareu els grups de treball que estan actius en l’actualitat, i si voleu més informació sobre els mateixos o demanar participar, podeu contactar amb el mail cjcv@cjcv.org.

GRUP DE TREBALL D’EDUCACIÓ NO FORMAL

Aquest grup de treball va dirigit especialment a les entitats del CJCV d’Educació No Formal i les seues Escoles d’Animació, no obstant això, el grup està obert a la participació per a totes aquelles persones, entitats, i Consells Locals que estigueu interessades en l’Educació No Formal.

En aquest grup de treball s’aborden inquietuds comunes que tenen les entitats d’Educació No Formal, posicionaments sobre regulació d’activitats en el temps lliure i sobre formació en matèria d’animació juvenil, reconeixement de les competències adquirides en el voluntariat, etc.

GRUP DE TREBALL D’EQUITAT

Es tracta d’un espai de trobada, de reflexió i de sororitat entre totes les dones que formem part de les entitats membre del CJCV, dels Consells Locals de Joventut o de qualsevol àmbit de participació; per a poder portar endavant el pla de treball del Bloc de Foment d’unes Relacions Equitatives entre els Gèneres, així com desenvolupar unes accions consensuades, en les que totes ens sentim representades i a gust.

Així mateix, volem que siga un espai de seguretat en el qual compartir les nostres experiències com a dones joves dins del món de les associacions, partits polítics, sindicats, etc.; denunciar les violències que patim i ajudar-nos unes a les altres amb les nostres vivències.

  • Conéixer la realitat d’altres dones al món de l’associacionisme i la participació.
  • Accés a materials i continguts formatius d’aprofitament individual i col·lectiu per a la teua entitat.
  • Espai lliure de violències i segur per a poder expressar-te.
  • Participar de les polítiques del CJCV

GRUP DE TREBALL ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE

Aquest grup de treball s’encarrega de generar accions i propostes aprofitant la Capitalitat de València com a Ciutat de l’Alimentació Sostenible durant l’any 2017. En concret, des del grup de treball s’està organitzant una jornada d’alimentació sostenible que consisteix en un dinar amb aliments rebutjats per al seu consum.

Amb aquesta acció, es vol captar l’atenció sobre la quantitat d’aliments que es malbaraten per diferents motius al llarg de la cadena de producció, i conscienciar sobre diferents mesures i propostes per millorar l’aprofitament dels aliments.